Skip to content

Sportgerelateerde klachten zijn blessures die ervoor zorgen dat het individu wordt belemmerd in het uitoefenen van zijn sport. Deze kunnen ontstaan als gevolge van een acuut moment tijdens het sporten, maar ook geleidelijk ontstaan als gevolg van sportbeoefening denk hierbij bijvoorbeeld aan overbelastingsklachten. Als u (weer) wilt gaan sporten, wilt u dit verantwoord doen. Uw sportfysiotherapeut kan u precies vertellen wát u kunt doen en hóe. Een sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut met een erkende specialistische opleiding sportfysiotherapie en heeft als doel de patiënt
zo snel mogelijk klachtenvrij terug te laten keren naar zijn oude sportniveau. Daarnaast houdt hij zich bezig met het voorkomen van sportgerelateerde klachten en het verbeteren van sportprestaties.

Uw sportfysiotherapeut bij Kernpraktijken kent als geen ander de verschillende sporten en de eisen die ze stellen aan uw lichaam. Daarom is de sportfysiotherapeut hét aanspreekpunt voor advies en begeleiding, zowel voor beginnende als ervaren sporters. Denk hierbij ook aan zaken als advies over effectiever trainen, voeding of schoenkeuze bijvoorbeeld.

Bent u geblesseerd? Wij richten de behandeling niet alleen op het verhelpen van klachten, maar vooral op het weer kunnen uitoefenen van uw sport. Op het niveau dat u gewend bent.

Back To Top