skip to Main Content

Volendam

Volendam

Op zoek naar een fysiobehandeling in Volendam? Doe dat dan bij Kernpraktijken fysiotherapie de Garage. Met twee vestigingen zijn wij dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Naast onze praktijk aan de Papaverstraat 27, die al sinds 1997 bestaat, hebben we ook een locatie in het prachtige sportcentrum BodyResults aan de Chr. Van Abcoudestraat 2.

Voor iedere klacht een specialist

Binnen ons team is er een vakkundige fysiotherapeut voor iedere klacht: van lage rugpijn tot sportblessures en van klachten rondom de zwangerschap tot oudersdomsproblemen. Al onze fysiotherapeuten hebben een vervolg- of masteropleiding gevolgd en specialiseren zich op bepaalde gebieden. Daardoor kunnen we veel verschillende behandelingen aanbieden. Denk aan bekkenbodemfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manuele therapie en sportfysio. Ook bieden wij fysiofitness aan. Bij een abonnement van sportcentrum BodyResults zit fysiofitness inbegrepen.

Samen werken aan de beste behandeling

Wij vinden het belangrijk dat we u altijd de beste behandeling aan kunnen bieden. Wij vinden het daarbij belangrijk dat er een prettige en open werksfeer is, want daardoor voelen onze patiënten zich ook meer op hun gemak. Daarnaast blijven onze fysiotherapeuten zich door ontwikkelen en worden zij regelmatig bijgeschoold in hun vakgebied. Ook hebben we nauwe samenwerkingen met orthopedisch chirurgen in het Dijklanderziekenhuis.

Afspraak maken bij Kernpraktijken fysiotherapie de Garage

Als u gelijk een afspraak wilt maken bij een van onze fysiotherapeuten, kunt u dat hieronder doen. Klik in dat geval op ‘Uw eerste afspraak plannen’ en kies het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Lukt het niet om een afspraak te maken of kun je een specialist niet vinden, neem dan contact met ons op

Medewerkers

Back To Top