Skip to content

Monnickendam

Monnickendam

Heeft u een behandeling nodig van een fysiotherapeut in Monnickendam? Doe dat dan bij fysiotherapie Monnickendam op onze locatie ‘t Spil. Ons team bestaat uit 10 gedreven fysiotherapeuten die elke dag aan dezelfde missie werken: dé spil zijn in gezond bewegen voor iedereen in Monnickendam en omgeving.

Specialisten in echografie, sportblessures en neurologische aandoeningen

Onze fysiotherapeuten beschikken samen over een groot aantal specialismes. Zo is onze praktijk aangesloten bij vakgroepen voor schouder-, knie- en rugklachten en wordt er actief samengewerkt op het gebied van echografie, geriatrie, COPD en neurologische aandoeningen. Zo zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen in deze vakgebieden.

Ook zijn specialisten uit onze praktijk actief binnen het expertisecentrum KernKinetics in het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend. Zij werken daar intensief samen met orthopeden aan pre- en postoperatieve zorg en behandelen complexe sportblessures. Onze fysiotherapeuten bieden ook specialistische behandelingen als dry needling, shockwavetherapie, podotherapie, sportfysiotherapie, fysiofitness en Kinesiotaping aan.

Samenwerking tussen jong en oud

Ons team bestaat uit zowel oudere als jongere fysiotherapeuten. Zo combineren we kennis met leergierigheid, en ervaring met enthousiasme. Al onze medewerkers vullen elkaar mooi aan en werken goed samen om tot de juiste diagnose en beste behandeling te komen. Daarnaast hebben we al jaren goede samenwerkingen met huisartsen in de regio.

Afspraak maken bij fysiotherapie Monnickendam

Bel ons, dan regelen wij samen met u de meest geschikte fysiotherapeut.

Maak een afspraak

Medewerkers

Back To Top