skip to Main Content

Monnickendam

Monnickendam

Ons team bestaat uit 10 gedreven fysiotherapeuten elke dag bezig met één gezamenlijke missie: dé Spil zijn in gezond bewegen voor Monnickendam en omstreken!
De oudere collega’s met veel kennis en ervaring en de jongeren met hun nieuwe kennis en enthousiasme vormen een mix waar wij heel blij mee zijn.

Specialiseren vinden we belangrijk zodat we de beste zorg voor u kunnen blijven bieden. Tevens vinden wij het hebben van een goed uitgeruste oefenzaal erg belangrijk. Dat stelt ons in staat al onze patiënten tot het gewenste niveau te kunnen begeleiden. Vanaf 2005 zijn we met 4 andere praktijken in de regio verder gegaan onder de naam Kernpraktijken. Bij Kernpraktijken werken onze specialisten samen, zodat we onze fysiotherapie up to date kunnen blijven aanbieden. Zo zijn we actief in vakgroepen voor schouder, knie en rug en werken we samen op het gebied van echografie, geriatrie, COPD en neurologische aandoeningen. 
Sinds 2014 beschikt Kernpraktijken over ons test- en expertisecentrum KernKinetics in het Dijkzichtziekenhuis te Purmerend. Daar zijn specialisten uit Ooster Ee aanwezig en werken we intensief samen met de orthopeden aan de pre- en postoperatieve zorg en zien we gecompliceerde sportblessures.

Als praktijk zijn we aangesloten bij regionale en landelijke netwerken. Zoals ClaudicatioNet, RugNetwerk en Schouder Netwerk Nederland. Behalve Fysiotherapie wordt ook Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Podotherapie, Dryneedling, en Kinesiotaping veelvuldig door onze therapeuten toegepast en bieden we Fysiofitness aan.

Sedert 2017 beschikken we over een  diagnostisch echografie spreekuur bij de huisartsen in de HOED, Aldo past daar wekelijks echografie toe op aanvraag van onze fysiotherapeuten en de huisartsen. Met de huisartsen in Monnickendam hebben wij al jaren een goede samenwerking, de laatste jaren binnen de Stichting Gezond Monnickendam. Vanaf maart 2020 bieden wij ook Shockwave therapie aan in Monnickendam op de locatie ’t Spil.

Meer weten over de therapeuten? Kijk dan bij het tabje medewerkers

Back To Top