Skip to content

Fysiofitness

Algemeen

Fysiofitness betekent fitter worden onder deskundige begeleiding. Fysiofitness is een uitstekende manier om uw conditie en kracht te verbeteren. Bijvoorbeeld als aanvulling op een fysiotherapeutische behandeling of als u gewoon meer begeleiding wilt bij het sporten.

Wat is Fysiofitness?

Met fysiofitness traint u in een kleine groep, onder begeleiding van een fysiotherapeut. Voor u begint met fysiofitness, wordt er tijdens een intake een helder trainingsschema opgesteld. Tijdens iedere training is aandacht voor persoonlijke begeleiding en wordt er gewerkt aan de geleidelijke opbouw van uw persoonlijke trainingsschema. Deze wordt aan de hand van uw prestaties bijgesteld. Zo voorkomt u blessures en terugvallen. U kunt met fysiofitness altijd trainen op het perfecte niveau.

Voor wie is Fysiofitness?

Fysiofitness is bedoeld voor iedereen die wil bewegen onder goede begeleiding. Voor iedereen het doel anders. Fysiofitness kan bijvoorbeeld gericht zijn op vetverbranding, conditie of krachttraining. Fysiofitness kan voor u interessant zijn:

  • Als u een beperking heeft door een blessure
  • Als u geen sportervaring heeft
  • Voor het verminderen van overgewicht
  • Voor het verbeteren van conditie, kracht en lenigheid
  • Voor het behoud van herwonnen functies na een fysiotherapeutische behandeling of revalidatie
  • Wanneer u onder goede begeleiding wilt sporten

Fysiofitness bij Kernpraktijken

Bij al onze praktijken bieden wij verschillende Fysiofitness lessen per week aan. Actuele informatie over prijzen en tijden vindt u bij de praktijken.

Op welke locatie wilt u behandeld worden?

Back To Top