skip to Main Content
Zaandamgroep (1)

Fysiogroep Zaandam

Ereprijsweg 1 + 9
1508 CT Zaandam

075 – 61 61 146

Zaandam

De Fysiogroep Zaandam bestaat al ruim 40 jaar. De praktijk is in deze periode gegroeid naar een dynamische praktijk met 10 fysiotherapeuten. Rob de Boer en Ilse Boekweg staan aan het roer van de organisatie. Fysiogroep Zaandam is één van de oudste en grootste praktijken in de omgeving, een ‘kernbegrip’ in de Zaanstreek!

De praktijk heeft vier locaties in Zaandam, deze zijn gelegen in de wijken Kogerveld en Kalf. De basis en tevens oudste vestiging bevindt zich op Ereprijsweg 9, hier is ook het secretariaat gevestigd. De praktijk heeft een goed uitgeruste fitnessruimte op Ereprijsweg 1. Daarnaast maken we gebruik van de fitness faciliteiten op Saen Sport. Onze nieuwste locatie is in Medisch Centrum ’t Kalf.

De praktijk heeft naast fysiotherapie vele andere specialisaties in huis, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, podologie, echografie, shockwave, Epte, huid- en oedeemtherapie, leefstijlcoaching en SpartaNova.

Het team bestaat uit een mix van jong en oud. Ons gezamenlijke doel is het leveren van optimale kwaliteit. Dat wil zeggen dat wij onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen en adviseren bij uw vragen en problemen. De patiënt staat centraal en vormt de kern van ons bestaan!

Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Fysiogroep Zaandam. We werken continu aan het verhogen van ons niveau door interne en externe scholing. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met huisartsen en orthopeden. Wij zijn lid van meerdere samenwerkingsverbanden in de regio: Schouder Netwerk Zaanstreek, Reuma Netwerk Zaanstreek

Sinds 2005 is Fysiogroep Zaandam een Pluspraktijk.

Bekijk de informatiefolder van Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam

Back To Top