skip to Main Content

Zaandam

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam is één van de vijf Kernpraktijken in de regio Zaanstreek-Waterland. Binnen Kernpraktijken wordt gewerkt vanuit de visie:”Het beoefenen van fysiotherapie vanuit de kern van ons vak. Daarbij draait het om u als persoon”.

Ruim 40 jaar geleden werd Fysiogroep Zaandam opgericht. In de afgelopen decennia is de praktijk gegroeid van een tweemanszaak naar een dynamische en drukke praktijk met twaalf fysiotherapeuten, een oedeemtherapeut en een administratief medewerkster. Rob de Boer, Ruud Barends en Ilse Boekweg staan aan het roer van de organisatie. Fysiogroep Zaandam is één van de oudste en grootste praktijken in de omgeving, een ‘kernbegrip’ in de Zaanstreek!

De praktijk heeft vier locaties in Zaandam, deze zijn gelegen in de wijken Kogerveld en Kalf. De basis en tevens oudste vestiging bevindt zich op Ereprijsweg 9, hier is ook het secretariaat gevestigd. De praktijk heeft een goed uitgeruste fitnessruimte op Ereprijsweg 1. Daarnaast maken we gebruik van de fitness faciliteiten op Sean Sport. Onze nieuwste locatie is in Medisch Centrum ’t Kalf.

Bekijk de informatiefolder van Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam

Praktijkfolder (pdf, opent in nieuw venster)

Back To Top