Skip to content

Zaandam

Zaandam

Zoekt u een goede fysiotherapeut in de regio Zaandam? Fysiogroep Zaandam is een van de oudste en grootste praktijken in de Zaanstreek. Wij zijn echt een begrip in de omgeving.

Onze fysiotherapiepraktijk is ruim 40 jaar geleden opgericht. Sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot een team van 12 fysiotherapeuten, verdeeld over vier locaties in de wijken Kogerveld en Kalf. De hoofdvestiging bevindt zich op de Ereprijsweg 9, met een goed uitgeruste fitnessruimte in dezelfde straat. Verder maken we gebruik van de fitnessfaciliteiten op Saen Sport. We hebben ook nog een locatie in Medisch Centrum ’t Kalf.

De specialisaties van onze fysiotherapeuten

Naast fysiotherapie hebben wij veel specialisaties in huis: manuele therapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie, psychosomatische oefentherapie, huid- en oedeemtherapie, fysiofitness, dry needling, echografie, shockwave, Epte, huid-en oedeemtherapie, hardloopanalyse, valpreventie, COPD, oncologie, claudicatio en leefstijlcoaching (GLI). Ook zijn we lid van meerdere samenwerkingsverbanden in de regio, zoals het Schouder Netwerk Zaanstreek en het Netwerk Longfysiotherapie Zaanstreek Waterland.

Persoonlijke behandeling

Onze fysiotherapeuten willen u zo goed mogelijk helpen en zetten u als patiënt daarom centraal. Wij zorgen voor een behandelplan dat aansluit op uw klachten, maar ook op uw wensen. Ons team bestaat uit zowel ervaren als enthousiaste fysiotherapeuten die zichzelf altijd door blijven ontwikkelen om nog beter in hun vak te worden en up-to-date te blijven op het gebied van nieuwe behandelingen.

Maak een afspraak

Medewerkers

Back To Top