skip to Main Content

Bekijk de informatiefolder van Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam

Zaandam

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam is één van de vijf Kernpraktijken in de regio Zaanstreek-Waterland. Binnen Kernpraktijken wordt gewerkt vanuit de visie:”Het beoefenen van fysiotherapie vanuit de kern van ons vak. Daarbij draait het om u als persoon”.

Ruim 40 jaar geleden werd Fysiogroep Zaandam opgericht. In de afgelopen decennia is de praktijk gegroeid van een tweemanszaak naar een dynamische en drukke praktijk met tien fysiotherapeuten, een oedeemtherapeut en twee administratief medewerksters Rob de Boer en Ilse Boekweg staan aan het roer van de organisatie. Fysiogroep Zaandam is één van de oudste en grootste praktijken in de omgeving, een ‘kernbegrip’ in de Zaanstreek!

De praktijk heeft vier locaties in Zaandam, deze zijn gelegen in de wijken Kogerveld en Kalf. De basis en tevens oudste vestiging bevindt zich op Ereprijsweg 9, hier is ook het secretariaat gevestigd. De praktijk heeft een goed uitgeruste fitnessruimte op Ereprijsweg 1. Daarnaast maken we gebruik van de fitness faciliteiten op Saen Sport. Onze nieuwste locatie is in Medisch Centrum ’t Kalf.

Inmiddels hebben wij, naast fysiotherapie vele andere specialisaties in huis: manuele therapie, sportfysiotherapie, fysiofitness, dry needling, podologie, echografie, shockwave, Epte, huid-en oedeemtherapie, leefstijlcoaching, hardloopanalyse en SpartaNova.

Het enthousiaste team heeft een goede onderlinge band en bestaat uit een mix van jong en oud. Ons gezamenlijke doel is het leveren van optimale kwaliteit. Dat wil zeggen dat wij onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen en adviseren bij uw vragen en problemen. De patiënt staat centraal en vormt de kern van ons bestaan! Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Fysiogroep Zaandam. We werken continu aan het verhogen van ons niveau door interne en externe scholing. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met huisartsen en orthopeden. Wij zijn lid van meerdere samenwerkingverbanden in de regio: Schouder Netwerk Zaanstreek en Reuma Netwerk Zaanstreek.

Sinds 2005 is Fysiogroep Zaandam een Pluspraktijk.

Back To Top