Skip to content

Purmerend

Fysiotherapie Purmerend

Bent u op zoek naar een goede fysio in Purmerend? Bij Fysiotherapie Weidevenne bent u aan het goede adres. Onze praktijk is gevestigd in het Gezondheid Centrum in Winkelcentrum Weidevenne.

Onze praktijk is modern en heeft 6 ruime behandelkamers en een goed uitgeruste trainingsruimte. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Weidevenne zijn goed opgeleid en beschikken samen over allerlei specialisaties. Welke vorm van fysiotherapie u ook nodig heeft, onze fysiotherapiepraktijk in Purmerend kan u verder helpen.

Knieklachten, schouderklachten en rugklachten

Zo zijn wij gespecialiseerd in knieklachten, schouderklachten en rugklachten. Daarvoor hebben we speciale knie-, schouder- en rugteams. We zijn ook onderdeel van diverse netwerken, bedoeld om patiënten die last hebben van Parkinson, etalagebenen, reuma, et cetera beter te kunnen helpen. Fysiotherapie Weidevenne is daarom aangesloten bij het Parkinson netwerk, het Claudicatio (etalagebenen) netwerk, het Reumanetwerk, het FNS netwerk en Schoudernetwerk Amsterdam.

Echografie, shockwave en manuele therapie

Fysiotherapie Weidevenne investeert ook in innovatieve behandeltechnieken en onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Zo bieden we bijvoorbeeld echografie en shockwavetherapie aan. We hebben ook een manueel therapeut in onze praktijk. Voor manuele therapie in Purmerend zit u bij ons goed.

Samenwerkingen

Bij Fysiotherapie Weidevenne staat samenwerken hoog in het vaandel. We werken nauw samen met huisartsen in Purmerend. Niet alleen de praktijken binnen het Gezondheid Centrum Weidevenne, maar ook met huisartsen op andere plekken in de stad, of dat nu in Purmerend Zuid of Noord is. Verder hebben we veel goede relaties met specialisten. Onze fysiotherapeuten vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk herstelt en daarom consulteren we elkaar vaak om tot de beste behandeling te komen. Daardoor bent u snel weer op de been en hoeft u doorgaans niet lang behandeld te worden.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij een fysio in Purmerend? Bij ons kunt u altijd terecht. Klik hieronder op ‘Uw eerste afspraak plannen’ en kies zelf een tijd.

Maak een afspraak

Maak een vervolg afspraak

Medewerkers

Back To Top