skip to Main Content

Onze praktijken

Middenbeemster

Onze praktijk aan de Tobias de Coenestraat in Middenbeemster heeft vijf ruime behandelruimtes, een krachthonk en een goed geoutilleerde trainingsruimte.
Naast de hoofdvestiging in Middenbeemster is er een vestiging in Zuidoostbeemster en een zorglocatie in Woonzorgcentrum Middelwijck te Middenbeemster.

Monnickendam

In 1983 is Jan Peter gestart in Monnickendam en samen met Carla is de praktijk gegroeid en diverse malen verhuisd van de Lameroen naar de Burg. Versteegstraat en de Calvercamp naar uiteindelijk ’t Spil in 2003.

Purmerend

Fysiotherapie Weidevenne is gevestigd in het Gezondheid Centrum Weidevenne. Onze moderne praktijk beschikt over 6 ruime behandelkamers en een goed geoutilleerde trainingsruimte.
Vanuit de vakgroepen van Kernpraktijken hebben wij gespecialiseerde knie-, schouder- en rugteams.

Volendam

Op dit moment is Sandra Pommerel de eigenaresse van de praktijk. Het team bestaat verder uit Suze Schouten, Lida Zwarthoed, Nick Muhren, Peter Tol, Ernst Bartels, Marc Plugboer en Petra de Vries. Hierbij hebben alle therapeuten bepaalde aandachtsgebieden waar zij zich verder in gespecialiseerd hebben.

Zaandam

De Fysiogroep Zaandam bestaat al ruim 40 jaar. De praktijk is in deze periode gegroeid naar een dynamische praktijk met 10 fysiotherapeuten. Rob de Boer en Ilse Boekweg staan aan het roer van de organisatie. Fysiogroep Zaandam is één van de oudste en grootste praktijken in de omgeving, een ‘kernbegrip’ in de Zaanstreek!

KernKinetics

KernKinetics is het test- en expertisecentrum van Kernpraktijken in het Waterlandziekenhuis te Purmerend. In dit testcentrum worden met behulp van onze expertise en met inzet van zeer geavanceerde testapparatuur zoals de Biodex revalidatieprocessen gevolgd en consultaties uitgevoerd.

Back To Top