skip to Main Content

Middenbeemster

Beemster

Onze praktijk aan de Tobias de Coenestraat in Middenbeemster heeft vijf ruime behandelruimten, een krachthonk en een goed geoutilleerde trainingsruimten.

Naast de hoofdvestiging in Middenbeemster is er een vestiging in Zuidoostbeemster en een zorglocatie in Woonzorgcentrum Middelwijck te Middenbeemster.

Sinds 1990 is ons team uitgegroeid tot tien medewerkers: negen therapeuten en een secretaresse.  Alle collega’s hebben een specialisatie en werken enthousiast en gedreven aan een bundeling van kennis .

Vanuit de vakgroepen van Kernpraktijken hebben we gespecialiseerde knie-,  schouder- en rugteams.

Fysiotherapie Beemster is verder aangesloten bij diverse netwerken, onder meer het Parkinson netwerk, het Claudicatio netwerk, Schouder netwerk en Rug netwerk Amsterdam en het Oncologie netwerk Purmerend. Samenwerken is een van de hoekstenen van onze dagelijkse praktijkvoering.

Naast het regelmatig consulteren van collega’s binnen onze eigen praktijk en de collega’s van andere Kernpraktijken is er een nauwe samenwerking met de huisartsen, specialisten en andere paramedische disciplines. Na het stellen van de goede diagnose werken wij middels een gericht behandelplan aan een optimaal behandelresultaat in zo kort mogelijke periode.

Fysiotherapie Beemster is opgericht in 1990 door Bart Dogterom en Bauke Zwolsman. Beiden al sinds begin jaren 80 werkzaam als fysiotherapeut in de Beemster. In 1994 werd de nieuwe praktijk aan de Tobias de Coenestraat gerealiseerd, naast en samen met de huisartsen. Met de uitbreiding van het team groeide het aantal specialisaties. Naast de master manuele therapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie zijn er de specialisaties knie-, schouder-, nek- en rugklachten, dry needling en de aandachtsgebieden C.O.P.D, geriatrie, sport, Claudicatio intermittens (etalagebenen) en oncologie.

De praktijk is sinds meer dan 25 jaar verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam en Thim van der Laan als opleidingsplaats. Fysiotherapie Beemster begeleid samen met een hersteltrainer diverse sportclubs in de regio.

Ons team heeft de ambitie om de beste zorg te leveren. Dit doen we door regelmatige na- en bijscholing om goed up to date te blijven en door elkaar veel te consulteren om een optimaal behandelresultaat te krijgen.

Fysiotherapie Beemster is trots op de verworven plusstatus, die zij sinds 2005, als één van de eerste praktijken in Nederland behaalde. Ons team bestaat uit een gezellige mix van jong en oud. De sfeer is goed, iedereen draagt hieraan bij. Kwaliteit staat bij ons bovenaan.Back To Top