Skip to content

Middenbeemster

Fysiotherapie Beemster

Zoekt u een goede fysiotherapeut in Beemster? Kom dan naar een van onze vestigingen. We hebben een praktijk aan de Tobias de Coenestraat in Middenbeemster, een vestiging in Zuidoostbeemster en we zijn actief binnen het Woonzorgcentrum Middelwijck in Middenbeemster.

De hoofdvestiging aan de Tobias de Coenestraat is modern en heeft vijf ruimte behandelkamers en goed uitgeruste trainingsruimtes. In totaal bestaat ons team uit negen goed opgeleide fysiotherapeuten met diverse specialisaties en één secretaresse. Welke vorm van fysiotherapie u ook nodig heeft, onze fysiotherapiepraktijk kan u verder helpen.

Knieklachten, schouderklachten en rugklachten
Zo zijn wij gespecialiseerd in knieklachten, schouderklachten en rugklachten. Daarvoor hebben we speciale knie-, schouder- en rugteams. Binnen onze praktijk zijn er manueel therapeuten, een bekkenfysiotherapeute ,een handtherapeute ,een sportfysiotherapeute io en is er een aandachtsgebied geriatrische fysiotherapie en dry needling. We zijn ook onderdeel van diverse netwerken, bedoeld om patiënten met Parkinson, etalagebenen, COPD ,oncologie etc beter te kunnen helpen. Fysiotherapie Beemster is daarom aangesloten bij het Parkinson netwerk, het Claudicatio (etalagebenen) netwerk en Schoudernetwerk Amsterdam.

Samenwerken is onze kracht
Onze collega’s werken nauw samen met alle huisartsen en medisch specialisten in de regio. Samen met diëtisten in onze praktijk wordt een beweeg-lifestyle programma aangeboden. Er is structureel overleg met andere disciplines als podotherapeuten, personal trainers, sportclubs e.d.
Daardoor bent u sneller weer op de been en hoeft u doorgaans niet lang behandeld te worden.

Maak een afspraak

Medewerkers

Back To Top