skip to Main Content

 Een sportfysiotherapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut die een extra driejarige Masteropleiding heeft gevolgd. Sportfysiotherapeuten begrijpen precies wat er in het lichaam gebeurt tijdens het sporten en kunnen goed analyseren waar blessures door ontstaan. 

 Sporten is heerlijk en gezond, maar kan ook veel vergen van een lichaam. Een blessure zit dan ook in een klein hoekje. De sportfysiotherapeut helpt u bij een blessure of wanneer je overtraind bent. Het behandelplan dat de sportfysiotherapeut samen met de patiënt maakt, is enerzijds afgestemd op jouw mogelijkheden en anderzijds op de sport die je beoefent. Op die manier werk jij samen met jouw sportfysiotherapeut naar een zo snel mogelijk herstel en het voorkomen van blessures in de toekomst.

Sportfysiotherapie bij Kernpraktijken

Sportfysiotherapie kan zowel beginnende als ervaren sporters helpen. De sportfysiotherapeuten bij Kernpraktijken richten de behandeling niet alleen op het verhelpen van uw blessure, maar tevens op het weer kunnen uitoefenen van uw sport, het starten van een nieuwe sport en het voorkomen van blessures in de toekomst. 

Wanneer u (weer) wilt gaan sporten, wilt u dit verantwoord doen. De sportfysiotherapeuten bij Kernpraktijken helpen u graag verder.

Back To Top