Skip to content

Jeroen is in juni 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor de opleiding fysiotherapie heeft hij het CIOS Haarlem succesvol afgerond richting de personal training en health.

Vanaf jongs af aan heeft hij een grote passie voor sport. Door het vele sporten en het werken als personal trainer kom je veel in aanraking met blessures. Hierdoor is zijn interesse voor fysiotherapie begonnen. Door de kennis van de fysiotherapie en de personal training te combineren, is hij een voorstander van zowel het behandelen in de kamer als de oefenzaal.

Jeroen is gespecialiseerd in de knie en is lid van de Knie Vakgroep binnen Kernpraktijken. Hij begeleidt veel sporters bij de revalidatie van een voorste kruisband operatie. Hij is ook aangesloten bij Team ACL. Dit is een internationaal netwerk van orthopeden en fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in voorste kruisband operaties en revalidatie.

Naast het gezond bewegen heeft Jeroen een grote interesse in een gezond en goed voedingspatroon. Jeroen is ook leefstijlcoach en kan je helpen bij het veranderen van je leefstijl.

koekkoek@kernpraktijken.nl
BIG-nummer
69926219004

Back To Top