Skip to content

Ilse is een ervaren fysiotherapeut, manueel therapeut en handtherapeut. Zij is sinds 2002 werkzaam bij de Fysiogroep Zaandam. In 1998 is Ilse afgestudeerd als fysiotherapeut, in 2005 is zij afgestudeerd als manueel therapeut en 2021 heeft Ilse de opleiding handtherapie afgerond.

Naast de behandeling van nek- en rugklachten, heeft Ilse zich gespecialiseerd in de schouder, elleboog en hand/ pols. Ze heeft veel ervaring met revalidatie na (complexe) operaties aan schouder en elleboog en is tevens bestuurslid van het Schoudernetwerk Zaanstreek. Ook sportgerelateerde schouder en elleboog blessures hebben haar interesse.

Hoofdpijn en duizeligheid hebben ook haar interesse. In 2023 heeft ze zich verder ontwikkeld op het gebied van duizeligheid (BPPD, vestibulaire revalidatie) en is nu ook aangesloten bij Duizeligheidsnet.

Ilse is een rustige en betrokken therapeut. Iedere patient is bijzonder en uniek en het stellen van de juiste diagnose en zoeken naar de belemmeringen voor het herstel zijn voor haar een dagelijkse uitdaging van het vak.

Als maatschapslid is zij tevens betrokken bij het management van de praktijk.

Emailadres
boekweg@kernpraktijken.nl
BIG-nummer
89048779604

Back To Top