Skip to content

Dave is in juni 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na de opleiding heeft hij met succes de cursus Dry Needling Skills afgerond in oktober 2021.

Vanaf jong af aan heeft hij een passie ontwikkeld om andere mensen te helpen. Met als persoonlijk doel om een positieve impact te hebben op de gezondheid van andere. Om het maximale uit jezelf te halen en uitdagingen te zien als mogelijkheden om jezelf te verbeteren. Door de kennis van fysiotherapie, personal training en leefstijl coaching te combineren, is hij voorstander van een holistische benadering van behandelen.

Met zijn kennis en enthousiasme op het gebied van fysiotherapie, personal training en leefstijl coaching gaat hij je helpen om ervoor te zorgen dat ook jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Samen met jou gaat hij aan de slag met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

Dave is een gedreven allround fysiotherapeut met als specialisatie sport en knierevalidatie. Dave is ook leefstijlcoach en begeleidt GLI trajecten (gecombineerde leefstijlinterventie)

Emailadres
landwaart@kernpraktijken.nl

Big-nummer
69926232604

Back To Top