Skip to content

Blessures zijn vervelend en daar zit u als sporter absoluut niet op te wachten. Wanneer u klachten heeft wilt u uiteraard snel weten wat er aan de hand is zodat u snel kunt herstellen en snel weer kunt sporten. Fysiotherapie Beemster helpt u graag tijdens ons sportspreekuur.

Sportspreekuur

Bij Kernpraktijken Fysiotherapie Beemster kunt u iedere maandagochtend tussen 8.30 en 9.30 uur langskomen op ons sportspreekuur. U kunt dan zonder afspraak binnenkomen om uw blessure te laten beoordelen. Mocht het nodig zijn, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor verdere behandeling.

De sportfysiotherapeut bij Kernpraktijken

Uw sportfysiotherapeut bij Kernpraktijken kent als geen ander de verschillende sporten en de eisen die ze stellen aan uw lichaam. Daarom is de sportfysiotherapeut hét aanspreekpunt voor advies en begeleiding, zowel voor beginnende als ervaren sporters.

Als u (weer) wilt gaan sporten, wilt u dit verantwoord doen. Uw sportfysiotherapeut kan u precies vertellen wát u kunt doen en hóe. Bovendien geven we u niet alleen advies, maar ook begeleiding bij het sporten.

Ook ervaren sporters helpen we verder. Met advies over effectiever trainen, voeding of schoenkeuze bijvoorbeeld.

Bent u geblesseerd? Wij richten de behandeling niet alleen op het verhelpen van klachten, maar vooral op het weer kunnen uitoefenen van uw sport. Op het niveau dat u gewend bent.

Back To Top