Skip to content

Jan Peter Valk is al bijna 40 jaar fysiotherapeut en haalde in 1988 zijn diploma manuele therapie. In 2011 rondde hij nog een masterstudie manuele therapie af. Als schouderspecialist heeft hij een bijzondere interesse voor klachten uit de nek- en schouderregio.

Daarnaast helpt hij graag mensen met hart- en vaatproblemen om middels cardiotraining deze problemen weer het hoofd te kunnen bieden. Jan Peter ervaart zijn vak als een waardevol ambacht dat veel betekenis kan hebben voor mensen met problemen bij het bewegen.

“Bewegen is een eerste levensbehoefte en daar zijn we ons niet altijd van bewust” is een uitspraak die JP regelmatig doet.

Daarom houdt hij zich vanaf 2022 ook met grote overtuiging bezig met het aanbieden van leefstijl onderricht en -adviezen.

Als therapeut brengt Jan Peter, samen met elke patiënt, alle factoren in kaart die klachten kunnen veroorzaken en vooral ook in stand houden, om daarna stapsgewijs te werken aan herstel. Hij ervaart daarbij het nut van de bijzondere kennis, vaardigheden en oefen mogelijkheden uit zijn vak. Mensen op vakkundige wijze weer aan het bewegen krijgen, bewegen als medicijn!

Emailadres
valk@kernpraktijken.nl
BIG-nummer
59035238004

Back To Top