Skip to content

Annemarie is in 2022 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie THIM van der Laan in Nieuwegein. Na haar afstuderen is zij, om haar collega’s te ondersteunen, gestart als waarnemer bij Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage en is tevens op maandag en vrijdag een vast lid van het team.

In september 2022 is zij begonnen met de Master Psychosomatische Fysiotherapie bij Avans + in Breda. Waarbij ‘psycho’ voor ‘geest’ staat en ‘soma’ voor ‘lichaam’. Het doel is om via deze koppeling van lichaam en geest mensen met onbegrepen klachten te helpen. Denk hierbij aan stress- en spanningsklachten, rugpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, benauwdheid en chronische pijn. Daarnaast ligt haar interesse bij het behandelen en revalideren van klachten aan de wervelkolom, heup en knie.

Je kunt haar ook tegenkomen bij de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) bij het ondersteunen van de mensen die aan deze 2-jarige groepsbehandeling deelnemen. Waarbij plezierig, gezond bewegen voorop staat om zo positieve gedragsverandering te bereiken en te behouden.

Back To Top