skip to Main Content

Fysiofitness betekent fitter onder deskundige begeleiding. Fysiofitness is een uitstekende manier om uw conditie en kracht te verbeteren. Bijvoorbeeld als aanvulling op een fysiotherapeutische behandeling of als u gewoon meer begeleiding wilt bij het sporten.

Wat is fysiofitness?

Met fysiofitness traint u in een kleine groep, onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut. Voor u begint met fysiofitness, wordt er tijdens een intake een helder trainingsschema opgesteld. Tijdens iedere training is aandacht voor persoonlijke begeleiding en wordt er gewerkt aan de geleidelijke opbouw van uw persoonlijke trainingsschema. Deze wordt aan de hand van uw prestaties bijgesteld. Zo voorkomt u blessures en terugvallen. U kunt met fysiofitness altijd trainen op het perfecte niveau.

Voor wie is fysiofitness?

Fysiofitness is bedoeld voor iedereen die wil sporten onder goede begeleiding. Voor iedere sporter is het doel anders. Fysiofitness kan bijvoorbeeld gericht zijn op vetverbranding, conditie of krachttraining. Fysiofitess kan voor u interessant zijn:

  • als u een beperking heeft door een blessure
  • als u geen sportervaring heeft
  • voor het verminderen van overgewicht
  • voor het verbeteren van conditie, kracht en lenigheid
  • voor het behoud van herwonnen functies na een fysiotherapeutische behandeling of revalidatie
  • wanneer u onder goede begeleiding wilt sporten

Fysiofitness bij Kernpraktijken

Bij al onze praktijken bieden wij verschillende fysiofitness lessen per week aan. Voor de tijden en prijzen klikt u de gewenste praktijk aan in het rechter menu.

Back To Top