skip to Main Content

MANTELZORG: DAT VINDEN WIJ NIET GEWOON, DAT VINDEN WIJ HEEL BIJZONDER!

Jan Peter Valk, fysiotherapeut bij Kernpraktijken Fysiotherapie Ooster Ee, organiseert samen met RSWP een geldinzamelactie van 3 tot 18 oktober voor mantelzorgers in Waterland. Hiermee zal tijdens de dag van de mantelzorg een attentie worden gegeven aan diegenen die (bijna) dagelijks zorgen voor een naaste.

Als ondernemer van het jaar in Waterland doneert Jan Peter via de ondernemingsvereniging een geldbedrag aan RSWP voor een attentie voor de mantelzorgers. Jan Peter: “Veel mensen staan ‘gewoon’ klaar voor hun naasten, ook als de hulp langdurig nodig is. Als fysiotherapeut kom ik veel in contact met mantelzorgers. Ook als ze zelf tegen grenzen aanlopen, want een mantelzorger is ook maar een mens. Daarom stel ik als ondernemer van het jaar – samen met de ondernemingsvereniging Waterland – € 500,- ter beschikking om deze mantelzorgers eens extra in het zonnetje te zetten.

Doe mee!

Steunt u onze actie? U kunt een (klein) bedrag storten via: rswp.eu/donatie of doneren in de donatiebussen die op de balies staan van RSWP, Kernpraktijken Fysiotherapie Ooster Ee en leden van ondernemingsvereniging Waterland.

Back To Top