skip to Main Content

Marcel is in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden en in 2019 als Master of Science in de sportfysiotherapie aan de SOMT. Hij combineert het werken in de praktijk (2 dagen) met lesgeven op de Hogeschool van Amsterdam aan de opleiding fysiotherapie, waar hij les geeft aan eerstejaars studenten.

Marcel is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan heup, knie, enkel en schouder. Begeleiding bij peesblessures, sportblessures en revalidatie na een operatie (o.a. voorste kruisband, meniscus, enkelbandplastiek) doet hij met veel plezier en enthousiasme.

Marcel hecht waarde aan een persoonlijke benadering, waarbij hij de nieuwste wetenschappelijke inzichten gebruikt om de oorzaak van de klacht te achterhalen en deze te verhelpen. Daarnaast streeft hij ernaar te voorkomen dat klachten terugkeren door te kijken wat jij in het dagelijks leven, of als sporter, nodig hebt.

Zelf heeft hij een aantal jaren fanatiek op wedstrijdniveau hardgelopen, met zeven trainingen per week. In deze periode heeft hij zelf ervaren hoe belangrijk het is om de balans tussen sport en rust (herstel) te behouden en aandacht voor blessures te hebben. Hij streeft hij er naar om, mits verantwoord en veilig, iedereen zo snel mogelijk weer naar het gewenste activiteitenniveau te brengen. Daarnaast denkt hij mee over alternatieve trainingen of aanpassing van het (revalidatie) programma om zo snel mogelijk sportspecifiek te kunnen belasten.

Emailadres
pool@kernpraktijken.nl
BIG-nummer
19910974504

Back To Top