skip to Main Content

Samenwerkingsverbanden Volendam

Acupunctuur

Acupuncturiste Monique Plat heeft sinds 2013 haar eigen praktijk in Chinese acupunctuur.
Op de dinsdag en woensdag behandelt ze patiënten bij Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage. Op andere dagen werkt zij op andere lokaties. Acupunctuur werkt voor lichamelijke klachten zoals spier, gewrichts- en peesklachten, maar ook interne klachten zoals bijv. hoofdpijn, slapeloosheid en vermoeidheid. Monique onderscheidt zich, door naast acupunctuur, ook Chinese kruiden voor te schrijven (in overeenstemming met patiënt).

Met Chinese kruiden kan een klacht dieper en sterker worden aangepakt, indien nodig. De formules worden door Monique speciaal op maat voorgeschreven, passend bij de persoon en de diagnose. Een van haar specialismes is vrouwenklachten: menopauze, menstruatie klachten, zwanger willen worden en ook begeleiding bij infertiliteitstrajecten.

Ook kinderen kunnen bij haar terecht voor Japanse acupunctuur (zonder naaldjes!)
Wil je graag een afspraak of meer informatie? Bel dan gerust op 06-24 85 64 48.

Ook staat meer informatie op de site: www.acupunctuur-volendam.nl of de Facebook-pagina van Acupunctuur Monique Plat.

Psychologie

Jacqueline Bouman, GZ-Psycholoog en cognitief gedragstherapeut i.o. , werkt voor Indigo Noord Holland in de BGGZ. In de BGGZ wordt kortdurende behandeling (maximaal 12 sessies) geboden voor klachten als angst, depressie, burn-out en trauma en andere psychische klachten. Op woensdag behandelt ze cliënten bij Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage, soms ook als aanvulling op een lopende fysiotherapie behandeling. Op andere dagen werkt zij op andere locaties. Zij werkt met effectief bewezen behandelmethoden aan uw klachten, zoals EMDR en cognitieve gedragstherapie.

Voor behandeling kunt u zich laten verwijzen door uw huisarts. Voor informatie of vragen belt u dan gerust met ons secretariaat op nummer 088-3571100 of lees meer op de website www.indigo.nl of https://www.indigo.nl/profiel/Jacqueline-Bouman/1099/

Back To Top