skip to Main Content

Al jaar en dag kom ik bij Fysiogroep Zaandam. Ver voor het Kernpraktijken heette zelfs. Ik ben er altijd met veel plezier heen gegaan. Eerst werd ik voor de klachten in mijn onderrug behandeld. Zes jaar geleden was de rugpijn zo erg dat ik niet meer voor- of achteruit kon. Ik bleek dan ook een knoeperd van een hernia te hebben. Volgens de orthopeed kon ik er niet aan geopereerd worden. In overleg met hem heb ik een second opinion gevraagd. Ook deze tweede orthopeed vertelde mij dat opereren geen mogelijkheid was. Maar, zei hij, ik kon wel iets zelf doen en dat was Fysiofitnessen.

Toevallig had Rob in dat jaar zijn fysiofitness geopend. Daarom ben ik toen iedere week bij hem gaan trainen. Ik kreeg en krijg er uitstekende begeleiding van Suze, Janneke, Marcia en Iris. Mijn behandelend therapeut was Rob. Over allemaal ben ik echt enorm te spreken. Na een tijd trainen zijn de klachten verdwenen.

Ik ben eigenlijk nooit bij een andere praktijk onder behandeling geweest. Bij Kernpraktijken ben ik gewoon tevreden. Dit was al zo toen ik er voor het eerst kwam en nu is dat nog steeds zo. Het is een plezierige praktijk. De sfeer is heel open en ik voel me er prettig.  Evenals mijn echtgenote trouwens. Ook zij is behandeld bij Kernpraktijken en zeer tevreden. Wanneer een behandeling geen verbetering oplevert, zijn ze ook professioneel genoeg om je door te verwijzen naar een andere behandelaar. Dat geeft vertrouwen. Mede daarom ben ik altijd bij hen gebleven.

Locatie: Fysiogroep Zaandam

Back To Top