skip to Main Content

Een paar keer ben ik al onder behandeling geweest bij Kernpraktijken in Volendam bij Lida en Sandra. Voor mij is het hartstikke dichtbij en iedereen is er hartstikke lief. Toen ik vorig jaar viel op het ijs en mijn beide polsen brak ben ik daarom ook weer naar hen gegaan. In het ziekenhuis zijn wat fouten gemaakt waardoor ik behoorlijk wat beperkingen had. Ik kon in die periode echt helemaal niets. Beide handen kon ik niet gebruiken en de pijn was echt verschrikkelijk. Ik ben ontzettend blij dat Jelle toen mijn therapeut was. Hij heeft mij er echt doorheen gesleept.

Naast dat Jelle heel meegaand en kundig is, is hij ook heel oplettend. Op een gegeven moment kon ik mijn arm niet meer naar boven bewegen. Omdat Jelle het niet vertrouwde heeft hij me direct doorgestuurd voor een echo, in plaats van zelf proberen het te behandelen. Dat bleek een goede beslissing want mijn kapsel bleek ontstoken te zijn. Dat zorgt voor een zwelling waardoor bewegen pijnlijk was. Samen met mijn huisarts heeft Jelle toen overlegd welke behandeling het beste zou zijn. Het is prettig dat hij goed contact heeft met mijn andere artsen en zich ook bemoeit met dat stukje van de behandeling.

Doordat het ziekenhuis in het begin wat steekjes heeft laten vallen,  zal ik altijd klachten blijven houden. Toch wilde ik het optimale eruit halen om de dagelijkse dingen weer te kunnen. Dat is gelukt. Na elf maanden in de ziektewet, wilde ik wel weer graag aan het werk. Jelle was daar nog voorzichtig mee. Ik mag mijn polsen absoluut niet overbelasten van hem, dan ben ik immers zo weer terug bij af. Samen met mij heeft hij nagedacht over de werkzaamheden die ik wél kan doen om mijn pols niet te zwaar te belasten. Daar hebben we op getraind en dat gaat goed nu.

Jelle heeft mij echt ontzettend geholpen. Het was een hele zware periode waarin ik niets zelf kon. Doordat je steeds afhankelijk bent van anderen voel je je al snel vervelend en tot last. Dat gevoel heeft Jelle me nooit gegeven. Hij was altijd even vriendelijk en begripvol. Ik ben tijdens mijn revalidatie ook nog bij Lida en Sandra geweest voor mijn rug en mijn nek. Nek, rug en armen zijn natuurlijk allemaal in verbinding. De samenwerking binnen de praktijk is heel prettig en heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel.

Als je zo afhankelijk bent, dan is het heel fijn om begrip en hulp te krijgen in plaats van een statische therapeut die simpelweg alleen de oefeningen doet en je weer naar huis stuurt. Jelle heeft dat echt geweldig gedaan.

Locatie: Fysiotherapie de Garage (Volendam)

Back To Top