skip to Main Content

We mogen weer patiënten in onze praktijken gaan ontvangen, wat betekent dat voor onze fysiotherapeutische zorg

Vandaag zijn de adviezen van het RIVM betreffende het opschalen van onze fysiotherapeutische zorg bekend geworden. De noodzaak om fysiotherapeutische zorg weer veilig en betrouwbaar op te starten is zeer groot, daarom is het fijn dat we nu weer meer mogen, wat betekent dat voor u? Vanaf heden wordt onze zorg in de praktijken stap voor stap weer mogelijk gemaakt.

Belangrijk uitgangspunt daarbij blijft het beschermen van onze cliënten en het beschermen van onszelf. U bent weer welkom in onze praktijken nadat uw therapeut aan de hand van een triage heeft vastgesteld of het veilig voor u en de therapeut is om de praktijk te bezoeken. In de praktijken zijn maatregelen genomen waarmee de regels met betrekking tot hygiëne en voldoende afstand bewaren worden gewaarborgd. Zo kunt u onder de huidige omstandigheden met een veilig gevoel een beroep op ons doen. Binnen de voorwaarden die het RIVM stelt staan de fysiotherapeuten van Kernpraktijken continu klaar voor iedereen die ons nodig heeft, door een bezoek in de praktijk maar ook nog steeds middels videoconsult, telefonisch consult en per mail. U beslist samen met uw therapeut wat in uw situatie de beste oplossing is. Zo kan iedereen die hulp of advies nodig heeft weer geholpen worden!

Zeker als u het bezoek aan de fysiotherapeut hebt uitgesteld, maar ook bij nieuwe gezondheidsproblemen, schroom dan niet om contact met ons te zoeken.

Heeft u verder nog vragen? Mail of bel ons dan. Mailen kan via https://kernpraktijken.nl/contact/.

Hieronder staan de telefoonnummers van onze praktijken:
• Kernpraktijken Middenbeemster: 0299 – 68 39 88
• Kernpraktijken Monnickendam: 0299 – 65 11 09
• Kernpraktijken Purmerend: 0299 – 42 56 83
• Kernpraktijken Volendam: 0299 – 32 01 75
• Kernpraktijken Zaandam: 075 – 61 61 146

Back To Top