skip to Main Content

Suze Schouten-Tessel, fysiotherapeute en manueel therapeute bij Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage kan jou begeleiden na de bevalling om weer te starten met sporten.

Ben je onlangs bevallen van een prachtige zoon of dochter en wil je graag weer starten met sporten? Ik kan controleren of je daar lichamelijk weer aan toe bent en kan je tips geven hoe je dit het beste weer op kan pakken.

Binnen team Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage begeleid ik mensen met klachten aan de wervelkolom of het bekken. Het doel is om klachtenvrij te kunnen functioneren in je dagelijks leven en ook sport. Ik begeleid ook dames met klachten tijdens of na de zwangerschap.

Er wordt gestart met een kort vraaggesprek waarin we dieper ingaan op jouw specifieke klachten en hulpvraag. Daarna doe ik een onderzoek en als aanvulling kan ik een echoapparaat gebruiken. Dit laatste doe ik om een eventuele diastase in kaart te brengen (diastase is ruimte tussen de rechte buikspieren, waardoor sporten aangepast moet worden gestart). Vanuit dit onderzoek krijg jij persoonlijke tips en oefeningen gericht op het verminderen van de klachten en opstarten van sporten. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan valt dit binnen jouw aanvullende verzekering als intake. Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie dan kost de analyse en advies €56,80. Mocht er vervolgbehandeling nodig zijn, wordt dit gedeclareerd als fysiotherapie.

Kortom, voor vragen over klachten tijdens of na je zwangerschap kun je bij mij terecht.

Wil je een afspraak plannen? Bel dan naar 0299-320175 en plan of mail naar tessel@kernpraktijken.nl

Tot snel

Back To Top