skip to Main Content

Jan Peter is  supertrots op dit resultaat maar vooral ook op de fantastische collega’s om hem heen die ieder stuk voor stuk onmisbaar zijn om een praktijk als deze goed te kunnen runnen. Namens de hele praktijk bedanken we iedereen die ons tijdens de verkiezingen het vertrouwen hebben gegeven. Ook met de hartverwarmende felicitaties zijn we ontzettend blij en voelen we ons heel gewaardeerd.

Ook is er een juryrapport opgemaakt om trots op te zijn! Daarin concludeert de jury dat Jan Peter een ‘onbewuste ondernemer’ is:

“Door de liefde voor zijn vak als fysiotherapeut koos hij in de jaren `80 voor een eigen fysiotherapie praktijk. Zijn prioriteiten legt hij sindsdien bij het verlenen van zorg en het zorgen voor mobiliteit bij zijn cliënten. Zijn drijfveer is het contact met mensen en het ondernemerschap is daar wat hem betreft ondergeschikt aan. Toch weet hij, samen met zijn vennoten in de maatschap en zijn team, te innoveren in een markt die aan verandering onderhevig is en waarop steeds meer bezuinigd wordt. De fysiofitness, die buiten het reguliere zorgaanbod valt, is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook de samenwerking met een viertal andere fysiopraktijken in de regio én de flinke investering in een test- en expertisecentrum in het Waterland Ziekenhuis, getuigen van ondernemerschap, lef en toekomstvisie. Dat Jan Peter een bevlogen fysiotherapeut met een sociaal hart is, bewijst ook zijn belangeloze inzet voor zijn cliënt Cor Martis tijdens diens fietstocht in september 2018. Een onbewuste ondernemer dus die, vanuit zijn wens om mensen mobiel te houden, durft te ondernemen. Een waardige winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs 2018 wat de jury betreft!”

Back To Top