skip to Main Content

De Corona maatregelen zijn verlengd tot 28 april , wat betekent dat voor onze fysiotherapeutische zorg?

Uw therapeut zal telefonisch met u het contact blijven onderhouden en de behandeling op afstand voort blijven zetten. Er zijn namelijk meerdere opties mogelijk zoals telefonisch consult of videoconsult.
Hierin kunnen adviezen worden gegeven en oefeningen worden doorgenomen. Ook kan er een oefenschema/trainingsprogramma op maat worden gemaakt.
Bij videoconsult ziet u uw therapeut via de computer, tablet of smartphone, zodat hij/zij kan zien hoe uw rug, nek, schouder, knie etc. ervoor staat. Tevens kan de fysiotherapeut een half uur met u oefenen. Ook kan er een oefenschema/trainingsprogramma op maat worden gemaakt.
Uw fysiotherapeut zal u telefonisch uitleggen hoe dit werkt.
In uitzonderlijke gevallen mag u wel bij ons op de praktijk behandeld worden of kunnen we bij u aan huis komen. Er moet dan wel sprake zijn van noodzakelijke/urgente zorg, er zal dan sprake zijn van uitgebreide veiligheidsmaatregelen.

Als u niet onder behandeling bent maar wel een vraag hebt om fysiotherapeutische hulp, schroom dan ook niet om contact met ons te zoeken. Het blijkt prima te werken om op afstand  – vooral met videoconsult –  diagnostiek toe te passen, uitleg, adviezen en oefeningen mee te geven en daarmee uw vragen te kunnen beantwoorden.

Kortom: kom niet naar de praktijk voordat u telefonisch contact heeft gehad met uw behandelend therapeut om een plan te maken; u wordt door ons gebeld.
Deze maatregelen gelden nu tot 28 april. We informeren u direct wanneer er dingen veranderen.
Onze excuses voor dit ongemak en we hopen u op deze manier toch zo goed en verantwoord mogelijk van zorg te kunnen voorzien.
Heeft u verder nog vragen? Mail of bel ons dan. Mailen kan via https://kernpraktijken.nl/contact/.

Hieronder staan de telefoonnummers van onze praktijken:

  • Kernpraktijken Middenbeemster: 0299 – 68 39 88
  • Kernpraktijken Monnickendam: 0299 – 65 11 09
  • Kernpraktijken Purmerend: 0299 – 42 56 83
  • Kernpraktijken Volendam: 0299 – 32 01 75
  • Kernpraktijken Zaandam: 075 – 61 61 146

 

Back To Top