skip to Main Content

Uit de vele aanmeldingen voor de ‘Waterlandse Ondernemersprijs 2018’ van Ondernemend Waterland (OW) in samenwerking met Gemeente Waterland, zijn op woensdag 28 november door de jury de genomineerden bepaald.

Heel Waterland heeft de afgelopen weken de tijd gehad om een ondernemer voor te dragen voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2018.

Met 222 voordrachten zijn dat wederom meer voordrachten dan het voorgaande jaar. 

Om kans te maken op de titel dient een ondernemer gedurende het gehele jaar 2018 actief zijn in de gemeente Waterland. Daarnaast moeten de bedrijfsactiviteiten in het belang van de gemeente Waterland zijn, maar kijkt de jury ook naar innovatie, bijdrage in het onderwijs en onze gemeenschap. Uiteindelijk heeft de jury 3 genomineerden kunnen kiezen uit de 22 ondernemers die waren voorgedragen.

Wie zijn er uiteindelijk genomineerd?
Na lang beraad en het tellen van de vele stemmen zijn de volgende ondernemers dit jaar in de race voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2018:
– Jan Peter Valk van Fysiotherapie Ooster Ee
– Eelke Veltman van Bril & Lens
– Bertus Wolters van Cafetaria De Verkeerde Wereld

Tot 16 december kon iedereen een stem uitbrengen op één van de drie genomineerden. Daarnaast zijn alle drie de bedrijven bezocht door een jury. De uitslag zal vrijdag 4 januari 2019 bekend gemaakt worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Waterland. We wachten nu met spanning af wie zich ondernemer van het jaar 2018 mag gaan noemen.

Back To Top