skip to Main Content

Binnen Kernpraktijken vinden we wetenschappelijke onderbouwing van onderzoek en behandeling erg belangrijk. Daarom maakt Fysiogroep Zaandam nu gebruik van SpartaNova, een wetenschappelijk onderbouwde tool voor zowel topsporters als recreatieve sporters! Met behulp van SpartaNova kunnen we uw risicoprofiel voor blessures in kaart brengen, door te onderzoeken wat uw ‘zwakke schakels’ zijn. Dit doen we door u uitgebreid te testen op uw kracht, coördinatie en lenigheid. Via een korte of uitgebreide sportspecifieke screening van SpartaNova maken we een letsel-risicoprofiel en geven we u advies over de beste manier om te trainen en hoe u uw risico op blessures kunt verminderen.

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam is de enige praktijk in de Zaanstreek waar met dit unieke concept gewerkt wordt! Binnen onze Kernpraktijk is de korte screening beschikbaar voor fietsers, explosieve sporters, duurlopers en bovenhandse sporters. De meer uitgebreide screening is er voor veertien verschillende sporten, waaronder tennis, voetbal, hardlopen, zwemmen, skiën en wielrennen. Deze screening wordt nog altijd uitgebreid met nieuwe sporten!

Meer informatie vindt u op onze website en op de website van SpartaNova. Heeft u interesse in een test met SpartaNova, dan kunt u contact opnemen met onze Kernpraktijk Fysiogroep Zaandam.

 

Back To Top