skip to Main Content

Fysiotherapeuten Rianne (Purmerend), Peter (Volendam) en Cornel (Purmerend) hebben met succes het tweede deel van de landelijk bekende kniecursus van Frans Brooijmans in Eindhoven afgerond! De opgedane kennis tijdens het eerste informatieve deel van de cursus bleek van grote meerwaarde te zijn bij de behandelingen in de praktijk. Daarom besloten Rianne, Peter en Cornel ook het tweede deel van de cursus te voltooien, om zo hun kennis nog verder uit te breiden!

Tijdens de kniecursussen van Frans Brooijmans worden “Evidence Based Practice” dankzij samenwerking met orthopeden met rijke ervaring en deskundigheid, de snijzaal en het in de praktijk brengen van al het geleerde gecombineerd. Het tweede deel van de cursus die onze collega’s onlangs volgden, stond in het teken van nieuwe onderzoeksvaardigheden en behandelmethodes, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke literatuur. Deze onderzoeken en behandelmethodes waren gericht op meniscus-, kruisband- en kniebandletsels. Ook werd er aandacht besteed aan artrose en instabiliteit van posterolaterale en mediale hoek, die van belang zijn bij kruisbandletsel.

Samen hebben Rianne, Peter en Cornel de cursus met veel plezier afgerond. Gefeliciteerd namens alle collega’s van Kernpraktijken! We wensen jullie veel succes en plezier bij het toepassen van al het geleerde in de praktijk.

Back To Top