Skip to content

Goed nieuws! Alle praktijken van Kernpraktijken Fysiotherapie behoren opnieuw tot gecertificeerde Pluspraktijken. Afgelopen maand hebben namelijk alle Kernpraktijken afzonderlijk het auditcertificaat gehaald, waardoor elke Kernpraktijk haar status als PlusPraktijk mag behouden. Een mooie prestatie waar wij trots op zijn!

Wat is een Pluspraktijk?
Pluspraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar nog een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld, of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit.

Bij de kwaliteitseisen gaat het onder andere om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van een Pluspraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd. Kenmerken waar alle Kernpraktijken dus aan voldoen!

Back To Top